TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Açıklaması '1 Kasım Türkiye'yi Ehli İnsanlara Teslim Etme Günü'

SİVAS – TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, “1 Kasım inşallah Türkiye’yi ehli insanlara teslim etme günü, 1 Kasım inşallah yeni Türkiye’nin kapısını açma günü, 1 Kasım inşallah Türkiye’yi özgür, bağımsız, kalkınmış ve dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri yapma günü” dedi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Açıklaması '1 Kasım Türkiye'yi Ehli İnsanlara Teslim Etme Günü'
TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ziyaretlerini sürdürdüğü Sivas’ta AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen ‘AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Üyeleriyle Buluşuyor’ adlı programa katıldı.

Programa Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Selim Dursun, milletvekili adayları ve çok sayıda AK Partili vatandaş katıldı.

Meclis Yılmaz burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerindeki vaatlerini anlattı. 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Yılmaz, “Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğe koymak lazım gediğe koymak için insana ihtiyaç var kim var diye sorulduğunda sağına, soluna bakmadan fert fert her birisi ‘ben varım ve benim olduğum yerde başka hiç kimse yoktur’ diyecek ve Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koyacak. Ne zaman? 1 Kasım’da 1 Kasım inşallah Türkiye’yi ehli insanlara teslim etme günü, 1 Kasım inşallah yeni Türkiye’nin kapısını açma günü, 1 Kasım inşallah Türkiye’yi özgür, bağımsız, kalkınmış ve dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri yapma günü biz bunları yapar mıyız? Yaparız. Allah’a hamdolsun biz bu öz güveni kazandık. Bu öz güvende parayla satın alınmaz. Çünkü bizim bir geçmişimiz var. Bir tarihimiz var, bir birikimimiz var. Bundan dolayı yaparız diyoruz” dedi.

Kaynak: İHA