MHP Adayı Kazancıoğlu Seçim Gezilerini Sürdürüyor

MHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, Yeşiltepe’de eğitimleri aksayan görme engelli çocukların aileleri ile bir araya geldi.

Görme engelli çocukların aileleriyle bir araya gelen Kazancıoğlu, "Seçim çalışmalarında Yeşiltepe’yi gezerken acı gerçeği bir kez daha gördük. Görme engeli kardeşlerimize bu okulu gösterdiler. Bu okulun fiziki şartları, görme engellilerin eğitimi için uygun değil. Bu okula 24 görme engeli kardeşimizin hiçbiri gelmemekte. Çünkü öğretmen yok. 4. sınıftan itibaren ders alamıyorlar. Hocalar olmadığı için bu kardeşlerimiz mağdur bir vaziyetteler. 3 haftadan beri bu çocuklar evindeler, bu yüzden devamsızlıktan kalmışlar. Aileler perişan" şeklinde konuştu.

Bu konunun takipçisi olacaklarını ve hep gündemde tutacaklarını da ifade eden Kazancıoğlu, şunları ifade etti:

"İnanın seçim, siyaset bunlar önemli şeyler değil. Önemli olan insanlarımız mutlu edebilmek. Temel haklarını elerinden almamaktır. Beni sanki yalanın peşine düşüyor gibi lanse ettiler. Allah şahit sahip olduğumuz sorumluluk bizi ne yalana itsin ne de yalan söyleyelim. İnşallah en kısa sürede bu mağduriyet giderilir. Ben tekrar tekrar gündeme getireceğim. Maalesef bizim şuanda gündeme ve dile getirmekten başka şansımız yok. Ama 1 Kasım’dan sonra hizmeti getirmeye çalışacağız söz veriyorum."

Kazancıoğlu, daha sonra görme engelli çocukların ailelerinin sıkıntılarını dinledi.
Kaynak: İHA