Eyüp'te Kültür Sezonu Doludizgin Başlıyor

Eyüp Belediyesi 2015-2016 Kültür Sanat Sezonu, tiyatro ve panellerle açılıyor. Sezona iddialı bir şekilde ‘merhaba’ diyecek olan Eyüp Belediyesi, paneller ve gezici atölyelerle de İstanbullulara dopdolu kültür-sanat günleri sunacak.

Eyüp'te Kültür Sezonu Doludizgin Başlıyor
Eyüp’te 2015- 2016 kültür ve sanat sezonunu tiyatro ve panellerle başlıyor. Eyüp Kültür Sanat Merkezi, Göktürk Kültür Sanat Merkezi, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezi, Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi, Afife Hatun Kültür Evi ve Rami Hasan Nail Canat Sanat Akademisi olmak üzere 6 ayrı kültür merkezinde yıl boyunca, seminer, söyleşi, tiyatro oyunları, film gösterimleri, konserler, özel etkinlikler ve paneller gerçekleştirilecek.

ÇOCUK TİYATROLARI YİNE ÇOK EĞLENCELİ

Eyüplüler için özel olarak hazırlanan çocuk programları 17 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi “Kaybolan Afacan” adlı oyun ile perdelerini açıyor. Göktürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ise aynı saatte “Beneksiz Böcek Uğur” isimli oyun çocuklarla buluşuyor.

Yine Cumartesi akşamı da Caferpaşa Kültür Sanat Merkezi’nde şair Özcan Ünlü’nün hazırladığı “Kitap Bizim Neyimiz Olur” adlı programda, ‘Nesillerin inşasında Kitap Medeniyeti’ konusu masaya yatırılacak.
Kaynak: İHA