Odunpazarı Belediyesi Tornet Şenliği Etkinliğini İptal Etti

Odunpazarı Belediyesi, 17 Ekim tarihinde gerçekleştirecek “Tornet Şenliği” etkinliğinin, ülkede yaşanan terör olayları sebebiyle iptal edildiğini açıkladı.

Odunpazarı Belediyesi Tornet Şenliği Etkinliğini İptal Etti
Odunpazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “10 Ekim tarihinde Ankara’da düzenlenen Barış mitingindeki terör saldırısı nedeniyle 97 vatandaşımız barış uğruna hayatlarını kaybetti. Bunun yanı sıra Erzurum’un Şenkaya ilçesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışma sonucu Jandarma Uzman Çavuş Doğan Akgöbek ve hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Şahin şehit oldu. Acı çekiyoruz. Terörü lanetleniyoruz. Yastayız. Bu olayların verdiği acıyla birlikte 17 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek “Tornet Şenliği” etkinliğini iptal etmiş bulunmaktayız” denildi.

Açıklama devamında, “Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen terör nedeniyle üzücü olaylar yaşanmakta, vatanımıza, bayrağımıza, şanlı ordumuza, emniyet güçlerimize ve sivil halkımıza karşı haince saldırılar düzenlenmektedir. Odunpazarı Belediyesi ailesi olarak şehidimiz ve Ankara’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan nahmet değerli yakınlarına ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz” sözleri yer aldı.
Kaynak: İHA