Ak Parti Manisa İl Kongresine Doğru

AK Parti Manisa il teşkilatında 4 yıldır il başkan yardımcısı olarak görev yapan avukat Hüsnü Arslan, 31 Ocak tarihinde yapılacak AK Parti Manisa İl Kongresi'nde başkanlık görevine aday olacağını bildirdi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 31 Ocakta yapılacak olağan kongrede, parti il başkanlığına aday olacağını açıkladı.

AK Parti'nin kurumsal bir parti ve özünde dava bilincinin ön planda olduğunu, bu nedenle de hangi görevde olurlarsa olsunlar bu davanın birer neferi olduklarını ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
"Burada isimlerin hiç bir önemi yoktur. Kişilere değil AK Parti'ye bağlıyız. Kişiler gelip geçer. Kalıcı olan partimiz ve davamızdır. 'Benden sonrası tufan' deme lüksümüz yoktur. Bu dava için hangi görevde ya da makamda olursak olalım, sonuna kadar mücadele etmeye AK Parti bayrağı zirveye taşımak ve zirvede tutmak bizim vazgeçilmez görevimizdir."
Arslan, bu doğrultuda tüm başkan adaylarının birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğine işaret ederek, il başkanlığı koltuğuna hangi isim oturursa otursun her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: AA