Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Vezirköprü'de öğrenci yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.


Kermesin açılışına Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cahit Ünal, İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen, Belediye Meclis Üyesi Salih Sefacı ve çok sayıda hayırsever vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda 10 gün boyunca açık olacak kermeste gıda, giyim, halı, ayakkabı, el işi ürünleri ve mobilya gibi ürünler satışa sunuluyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, "İnsana hizmet, dine hizmet, özelliklede Kur'an'a hizmet en önemli hadiselerden biridir. Peygamber efendimiz 'Ya Kur'an öğrenen olun ya da öğreten olun' buyuruyor. Öğrenen ve öğretenlere yol açan bu teşkilatımızı biz de canı gönülden destekliyoruz. Öğrenciler yararına düzenlenen bu kermesin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı İ.Sadık Edis ise konuşmasında "Bu yapılan hizmetler ameller Salih olduğu sürece hedefe mutlaka varılır. Derneklerimizin düzenlemiş olduğu bu tür kermesler öğrencilerimize katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor bizler de her zaman destek vereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Vezirköprü Müftüsü Mehmet Öztürk kermesin açılış duasını yaptı. Açılış kurdelesini ise Belediye Başkanı Edis, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ve İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen kesti.

Açılışın ardından protokole yemek ikramı yapıldı.

Kaynak: AA