Vali Güzeloğlu, Tuğamiral Demirhan ve Başsavcı Yıldırım’a Veda Etti

Kocaeli’ne atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ve İçel Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım’ı ziyaret ederek vedalaştı.

Vali Güzeloğlu, Tuğamiral Demirhan ve Başsavcı Yıldırım’a Veda Etti

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ziyaretinde, tören mangasını selamlayarak Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Güzeloğlu, daha sonra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı makamına geçti. Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, görev süresi içerisinde birlikte çalışmaktan onur duyduğu Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nı son kez ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Güzeloğlu, “Geride bıraktığımız dönem içerisinde çok güzel bir görev ilişkisini icra ettiğimiz Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanımıza, değerli tüm komutanlarına gösterdikleri görev anlayışı adına teşekkür ediyorum. Alıştığımız ve zenginlikle buluşturduğumuz bir birlikteliği sonlandırdığımız için üzgünüz. Değerli Amiralimize ve tüm personeline başarılar diliyorum” dedi.

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ise Güzeloğlu ile daha önce İçel’de birlikte görev aldıklarını hatırlatarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Güzeloğlu, veda programı çerçevesinde son kurum ziyaretini İçel Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ile bir araya gelerek gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım, Güzeloğlu ile 4,5 yıllık görev süresinin tamamında birlikte çalıştıklarını dile getirerek, “Valimize adliyeye gösterdiği ilgiden ve yaptığı hizmetlerden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Yolunun açık olmasın diliyor, Kocaeli’nde de bize ve ilimize olan ilgilerinin devam etmesini ümit ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güzeloğlu da Yıldırım ile hem Başsavcı vekilliği hem de Başsavcılık görevinde birlikte İçel için hizmette bulunduklarını ifade ederek, “Değerli Başsavcımızı adli yargıda görev yapan tüm çalışma arkadaşlarına hizmetlerinden ve sağladıkları güvenli işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah’a ısmarladık diyor, yeni görevimizde de kendilerini unutmayacağımızı belirtiyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA