Askon'dan Ak Parti'ye ''hayırlı Olsun''Ziyareti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Başkanı Zekeriya Hazırbulan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı parti binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Askon'dan Ak Parti'ye ''hayırlı Olsun''Ziyareti
Hazırbulan ziyarette, İzmirli işadamları olarak ülke ekonomisine katma değer sağlamak için bütün güçleriyle çalıştıklarını belirtti.


ASKON İzmir Şube Başkanı Zekeriya Hazırbulan; “İzmir’deki sıkıntıların çözülmesi için şehir tüm dinamikleri ile ortak çalışmalı İzmir dar ve sınırlayıcı kalıbından sıyrılmalı kayıp ettiği zamanı bir an önce tekrar kazanmalı bunu içinde Kruveziyer turizmi başta olmak üzere sağlık turizmi fuarlar önem verilmeli ve yatırımcının kente çekilmesi gerekli, Çandarlı limanın ve İzmir- İstanbul otoyolunun tamamlanması ile İzmir’in büyük bir ivme kazanacağı kanısındayım bunun yanında İzmir’de hükümet ile belediye yönetimleri arasında oluşan soğuk rüzgarların giderilmesi gerekli bundan dolayı iş adamlarının ve dışardan yatırımcıların İzmir’e hep soğuk baktığını ve İzmir’in gelişmesine engel oluşturduğununa değinen Başkan Hazırbulan AK Parti nin bu konuda yeni il Başkanı Bülent Delican sayesinde üstesinden gelip, halka hizmet noktasında hükümet yerel yönetim ortak fikir çalışması yapmaları gerektiği ancak bu şekilde İzmir’in sorunlarının aşılabileceğini sözlerine ekledi”.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise ASKON İzmir Şubesi'nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ASKON’un, İzmir ve Türkiye için çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyledi.

İzmir’in ekonomik alanda ülkenin en önemli şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Delican, “Biz AK Parti İzmir olarak İzmir’e hizmet getirmek için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra hep beraber el ele vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içerisinde çalışarak İzmir’imizi daha güzel yerlere getirme gayreti içinde olacağız. ASKON’un çalışmalarını takip ediyoruz, birlikte işbirliği yaparak İzmir için proje üretmeye hazırız” dedi.

Kaynak: İHA