Başkan Topbaş'tan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç’a Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Başkan Topbaş'tan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç’a Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kendisi gibi üç dönem başkanlık görevi yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç, Kadir Topbaş’a Kağıthane Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kılıç’ı ve ekibini Kağıthane'ye hizmetlerinden dolayı tebrik eden Topbaş, yerel yönetimin tüm hizmet birimleriyle birlikte bir ekip işi olduğunu söyledi.

“İSTANBUL’UN EN ÖNEMLİ BÖLGELERİNDEN BİRİ OLARAK GÖRÜYORUM”
“Kağıthane İstanbul için önemli bir merkez” diyen Topbaş, “Ben Kağıthane’yi geçmişten bugüne İstanbul’un en önemli bölgelerinden biri olarak görüyorum. Başkanımız Fazlı Kılıç ile ilçeye çok önemli projeleri kazandırdık. Kağıthane ile ilgili önemli çalışmalarımız oldu ve olacak. Bizler bu kentin insanlarına, insanlığa hizmet etmek için buradayız. Gayemiz yaşam alanlarımız daha kaliteli hale gelsin” dedi.

Kağıthane’de biten ve devam eden çalışmalardan dolayı Başkan Topbaş’a teşekkür eden Başkan Kılıç, “Kağıthane, başkanımızın bize verdiği desteklerle gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Çok şey yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 2017 yılında tamamlanacak olan Mecidiyeköy-Kağıthane-Mahmutbey metro hattı ile ilçemiz İstanbul’un dört bir yanına, dört bir koldan bağlanacak” şeklinde konuştu.

Hediye takdimlerinin ardından ziyaret sona erdi.
Kaynak: İHA