Başkan Doğan Köylere Büyük Önem Veriyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köy ziyaretlerine Çayırköy, Yassıbağ ve Çubuklu Osmaniye ile devam etti.

Başkan Doğan Köylere Büyük Önem Veriyor
Başkan Doğan’a köy ziyaretlerinde başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşlik etti. Köy muhtarları da ziyaret sırasında hazır bulundular.
Doğan ilk olarak Çayırköy’e gitti. Burada muhtar Aşır Akbaba tarafından köyü gezen Başkan Doğan Çayırköy’e bağlı Hacıoğlu’na da geçti. Burada Kur’an Kursu öğrencileriyle sohbet etti. Doğan daha sonra Yassıbağ Köyü’nde incelemelerde bulundu. Burada Muhtar Yusuf Toy ile birlikte Tekkeköy, Kargaoğlu, Muratköy ve Mandıra’yı karış karış gezen Başkan Doğan, vatandaşlarla da sohbet edip sorunlarını dinledi.

İzmit Belediye Başkanı son olarak Çubuklu Osmaniye Köyü’ne geçti. Muhtar Kadir Gürkan tarafından köyü gezen Başkan Doğan, çocuklara top hediye etti. Doğan, ”Büyükşehir Belediyemizce son 10 yıldan beri köylerimizde güzel hizmetler yapıldı. İzmit Belediyesi olarak da 1 yıldan beri köylere yönelik hizmetlerde bulunuyoruz. Geçtiğimiz seçimlerle birlikte köyler resmen belediyemizin hizmet ağına dahil oldular. Köylerimizi çok önemsiyoruz. Çayırköy’deki köy çeşmemiz onarılacak, Yassıbağ’da köy meydanı yapılması planlanıyor. Çubuklu Osmaniye’de mahalle konağı inşaatı bu yıl bitirtilerek hizmete açılacak. Birçok köyümüzde evlerin cephe düzenlemeleri, sokakların ve yeşil alanların daha estetik hale getirilmesi çalışmalarımız olacak. Ayrıca hayvan atıklarından biyogaz üretme tesisinin fizibilite çalışmalarına başladık. Köylerimizin atıklarını değerlendirip, bu sayede hem gübre üretip, hem de biyogaz ile bu atıkları enerjiye dönüştürerek daha verimli şekilde değerlendireceğiz. Kocaeli de ilk defa kurulacak olan bu tesisimiz için çalışmalarımız başladı.

Halkımızla birlikte köylerimizi İsviçre’nin köylerinden daha güzel hale getirmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

Son 12 yılda ülkemizde önemli hizmetler yapıldığını da söyleyen Başkan Doğan, “Başbakanımızdan, bakanlarımıza, milletvekillerimizden Büyükşehrimize kadar biz bir ekibiz. Bu ekip daha güçlü şekilde halkımıza hizmet etmeye devam edecek. Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığını fazlasıyla hak etti. Son 12 yıldır ülkemizde eğitimden sağlığa, ulaşımdan şehrimizdeki bütün belediyecilik hizmetlerine kadar olan gelişmelerin baş mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Vatandaşlarımızın da bu önemli hizmetlerin mimarı olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı yolunda büyük destek vereceğine inanıyoruz. Bizim halkımız kadirşinastır, vefakârdır, bizim halkımız kendisine hizmet edeni bilir” dedi.

Kaynak: İHA