Hayrat Yeni Rekora Hazırlanıyor

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’ye verilen yüzde 83 oy oranı ile Türkiye’de ilçeler bazında oy oranında rekor kıran Trabzon’un Hayrat ilçesi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinciliği oy oranını arttırarak kaptırmamaya hazırlanıyor.

Hayrat Yeni Rekora Hazırlanıyor

Konuyla ilgili bilgi veren Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde hedeflerinin yüzde 90 oy oranı olduğunu söyledi.

Nuhoğlu ”30 Mart yerel seçimlerinde kış dönemi olması nedeniyle kayıtlı seçmenlerin önemli bir bölümü oy kullanamamıştı ancak şimdi yaz dönemindeyiz. Hem kayıtlı olanlar burada hem de seçim için yeni kaydolanlar var. Hem oy sayısını hem de oy oranını arttırarak ilçemizi liderlik koltuğundan indirmeyeceğiz. İnancım ve çalışmalarımız bunu doğruluyor” dedi.

Yerel seçimlerde diğer adayların kişisel desteklerinden dolayı bazı oyları alamadıklarını hatırlatan Nuhoğlu “Ancak Başbakanımıza olan sevgi bölgemizde o kadar yoğun ki bunun en güzel göstergesini sandıktan çıkacak oylarla ispatlayacak ve başbakan olarak ilçemizde ağırlayamadık ancak yüzde 90 oyun üzerine çıkarak inşallah Cumhurbaşkanı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı İlçemizde ağırlayacağız. Hayrat bunu istiyor ve bekliyor 10 Ağustos’ta sandıkta davetiyemizi göndereceğiz ve misafirimizi bekleyeceğiz“ diye konuştu.

Kaynak: İHA