Amerikalı Şarkıcı ve Aktör Seagal, İftara Katıldı

Avrupa turnesi kapsamında yarın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verecek olan Amerikalı şarkıcı ve aktör Steven Seagal, iftara katıldı.

Taşyapı ve Bosphorus Entertainment tarafından Moda'da bir otelde düzenlenen iftarda basın mensuplarına açıklamada bulunan Seagal, İstanbul'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Türk tarihinin büyük hayranlarından biriyim. Osmanlı İmparatorluğu, Türk tarihi, mimarisi ve insanları, aşırı derecede ilgimi çekiyor. Türk sanatı ve geleneksel Türk müziğinin de büyük bir hayranıyım" diye konuştu.

Yarın akşam müthiş bir konser verip tüm dinleyenleri mutlu etmek istediğini dile getiren ünlü sanatçı, "Buraya her yıl gelebilmeyi umuyorum" dedi.

Seagal, ramazan ayını da kutlayarak, kutsal bir dönemde İstanbul'da olduğu için onur duyduğunu kaydetti.

Elinde siyah-beyaz poşu bulunan Seagal, gazetecilerin "Bir nedeni var mı?" şeklindeki sorusu üzerine, herhangi bir anlamı olmadığını, sadece eşarp olduğunu söyleyerek, yarın da Türkiye'den benzer bir örtü alacağını belirtti.

Seagal, yarın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelip, sonrasında Beşiktaş Belediyesinin iftar çadırını ziyaret edecek.
Kaynak: AA