Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova'da, kent merkezinde dilencilik yapan kişilere yönelik çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğünce Suriye'den göç eden ve dilencilik yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Daha çok halkın yoğun olarak tercih ettiği sahil güzergahında ve cami çevrelerindeki dilenciler, Yalova Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürülerek haklarında yasal işlem uygulandı.
Zabıta ekipleri, ramazan ayını fırsat bilerek vatandaşların dini duyguları üzerinden kolay yollardan para kazanmak isteyen kişilere yardım edilmemesi gerektiğini belirterek herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini söyledi.

- Belediye Başkanı Salman'a hayırlı olsun ziyaretleri
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yerel seçimlerde elde ettiği sonuçtan dolayı Salman'ı tebrik eden vekiller, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salman, ziyaretin anısına Yalova minyatürü çini çalışması hediye etti.
Öte yandan, Yalova Belediyespor masa tenisi takımı, Yalova Taksiciler Kooperatifi yönetim kurulu ile Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi yöneticileri Salman'ı makamında ayrı ayrı ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kaynak: AA