Hyundai, İ30 İçin Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

Hyundai Assan, kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, iddialı modeli i30 için ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ağustos'a kadar sürecek olan "i30 ve ben" başlıklı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyenlerin, Hyundai i30 ile birlikte çekilen özel fotoğraflarını ve i30'a neden sahip olunması gerektiğini belirten kısa metni www.i30veben.com adresine üye olarak göndermeleri gerekiyor.
Gönderilen bütün fotoğraflar bu ay sonuna kadar sitede yer alacak. Hyundai i30'la birlikte en iyi kadrajı yakalayan bir kadın ve bir erkek yarışmacı, ödül olarak birer Hyundai i30 1.6 CRDI Elite otomatik kazanacak.
Açıklamada, yarışmayla ilgili şu ifadelere yer verildi:
"Fotoğraf ve otomobil alanında uzman kişilerden oluşan jüri üyeleri, çekilen fotoğraflarda doğa güzelliğine, akıcılığa ve yaratıcılığa önem verecekler. Yarışmaya katılacakların Yeni i30 ile birlikte aynı karede olması da aranan şartlar arasında yer alıyor. Dileyen herkes Hyundai i30 ile birlikte anı ölümsüzleştirebilecek ve 'i30 ve ben' adlı yarışmaya katılarak kendisiyle beraber çektirdiği fotoğrafla şansını deneyebilecek."
Yarışmanın birincileri 8 Ağustos'ta jüri tarafından belirlenecek.


Kaynak: AA