Yenifakılı’da Başarılı Öğrenciler Piknikle Ödüllendirildi

Yenifakılı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, SODES Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen Deneme Sınavı’nda dereceye giren öğrencileri piknikle ödüllendirdi.

Yenifakılı’da Başarılı Öğrenciler Piknikle Ödüllendirildi

Yenifakılı’da eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için bir dizi etkinlik düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Çete, 7, 8, 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerine SODES projesi çerçevesinde deneme sınavı yaptı. Öğrencilerin yaklaşan sınavlar öncesinde performansını değerlendiren Çete, daha sonra sınavda başarı gösteren öğrencileri de piknikle ödüllendirdi. Kaymakam Selami Kaya’nın da katıldığı piknikte başarılı öğrenciler, sınavlar öncesinde gönüllerince eğlenerek moral depoladı.

Yenifakılı eğitimini Yozgat’ın parlayan yıldızı noktasına taşımayı kendilerine hedef edindiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Çete, “İlçemizde eğitim açısından çok güzel bir ahenk ve uyum yakalamış durumdayız. Öğrenci, öğretmen, veli ilişkileri en üst düzeyde. Bununla birlikte bizlerin her zaman yanında olan, desteklerini esirgemeyen, tam bir eğitim aşığı Kaymakamımız sayın Selami Kaya’nın da destek ve teveccühleriyle başarı yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Tüm bunları yaparken öğrencilerimizin sosyal ve kültürel hayatlarına da zenginlik katmak amacıyla sık sık gezi, piknik gibi ödüllendirmeye yönelik aktiviteleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Kayseri, Bursa, Çanakkale illerine geziler düzenledik. Öğrencilerimizle birlikte sinemaya gittik. Tüm bunları öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak ve başarıya konsantre olmalarına katkı sağlamak için yapıyoruz. İnşallah tüm bu çabalarımız sınavlarda öğrencilerimizin alacakları başarılı sonuçlarla meyvelerini verecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA