Ak Parti'de 1 Temmuz Hazırlığı

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı 1 Temmuz Salı günü ATO Kongre Merkezi’nde yapılacak olan toplantı için parti teşkilatında yürütülen hazırlıkların sürdüğü bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, ATO Kongre Merkezi’ndeki toplantıya yaklaşık 4 bin kişi davet edildi. AK Parti’nin adayı; 21-22-23 ve 24. dönem milletvekilleri, Bakanlar, Bakan yardımcıları, il, ilçe, belde belediye başkanları, MKYK üyeleri, büyük kongre delegeleri, il başkanları ve parti kurucularının katıldığı törende, saat 11.30’da ilan edilecek.

Toplantı için salonda, genel merkezden 70 kişi görev alacak. 1 Temmuz Salı günü saat 09.00’dan itibaren salona girişler başlayacak. Davetliler; ancak isimlerine basılmış kartlar ile salona giriş yapabilecek, kartlarıyla aynı renkteki, kendileri için ayrılmış yerlere oturabilecekler.

AK Parti’nin adayını açıklayacağı toplantıya, basının da yoğun ilgi göstereceği belirtildi. Toplantıyı, farklı basın kuruluşlarından muhabirlerin yanı sıra genel yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri ve köşe yazarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 250 basın mensubu takip edecek.

AK Parti’nin adayının açıklanmasının ardından genel merkezde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı” yapılacak.
Kaynak: İHA