İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yücel'den Yaşar’a Övgü

30 Mart Yerel Seçimleri’nde Yenimahalle’de aday çıkarmayarak Fethi Yaşar’a destek olan İşçi Partililer, Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yücel'den Yaşar’a Övgü

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İşçi Partisi’nden yöneticilerle bir araya geldi. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel, beraberindeki Parti MYK üyesi Hüseyin Karanlık ve İl Başkanı Osman Yılmaz ile birlikte Yaşar’ı tebrik etti. Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinden övgüyle bahseden Yücel, “Sizin bütünleştirici gücünüz, Yenimahalle sınırlarını aştı. Türkiye’ye örnek bir model yarattınız” dedi.


30 Mart Yerel Seçimleri’nin değerlendirildiği ziyarette Yaşar, 5 yıl boyunca Yenimahalle’ye güzel hizmetler yapıldığını ve bu hizmetlerin karşılığını vatandaşların sandıkta verdiğini söyledi.

İşçi Partisi’nin ilçede aday göstermeyerek kendisine destek olmasına teşekkür eden Yaşar, yeni dönem projeleri hakkında bilgiler vermeyi de ihmal etmedi.

“ÖRNEK BİR MODEL YARATTINIZ”
İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel ise, Yenimahalle Belediyesi’nin halkı kucaklayan hizmetlerle örnek bir belediye olduğunu söyledi.

Yaşar’ın birleştirici gücüne vurgu yapan Yücel, “İnsanları ötekileştirmeden herkesi kucaklayan tavrınızla örnek bir model yarattınız. Sizin bütünleştirici gücünüz, Yenimahalle sınırlarını aştı. Keşke sizin bu duruşunuz Türkiye genelinde hakim olsa” dedi

Kaynak: İHA