Demirpark Tiyatro ve Sanat Kulübünün Finali Gerçekleşti

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Tiyatro ve Sanat Kulübü' nün hazırladığı ‘’Doğaçlama Çocuk Oyunu’’ ve ‘’Charlie’’ 6 aylık çalışma sonunda 07 Mayıs tarihinde AKM’ de sahnelendi.

Demirpark Tiyatro ve Sanat Kulübünün Finali Gerçekleşti

DemirPark AVM Tiyatro ve Sanat Kulübü Drama Grubu öğrencilerinin oynadığı yönetmenliğini Metin Samet Öztürk’ ün yaptığı ‘’Doğaçlama Çocuk Oyunu’’ 7 Mayıs saat 17.30 da AKM de sergilendi. Ray Cooney’ in yazdığı Akif Çodur’un yönetmenliğini yaptığı “Charlie” tiyatro oyunu ise AKM’ de 20.30 da sahnelendi.

Oyunun konusu ise şöyle, “Fakir bir genç kendisine yüklü miktarda para verileceğini duyuran bir haber okur. Yanına en yakın arkadaşını alarak parayı verecek kişinin lüks konağına gider, zengin bayan parayı verecektir ama tek şartı vardır başka kardeşinin olmadığını ispatlaması gerekmektedir. Oysa onun bildiği kadarıyla kardeşi yoktur, derken ortaya ikizi çıkar. Arkadaşı ve genç onu gizlemeye veya bir şekilde ortalıkta görünmesini engellemeye çalışırken bu kez daha büyük bir olay patlar konağa üçüzü gelmiştir. Olaylar tamamen karmaşık bir hal alır ve bu karmaşa içinde bir sürü komik durum gerçekleşir.”
Demirpark AVM yönetimi tarafından açıklamada ise şöyle denildi:
“Salondan büyük alkış ve beğeni alan oyunda emeği geçen DemirPark Tiyatro ve Sanat Kulübü ekibine ve yönetmeni Akif Çodur’ a teşekkür eder, başarılanın devamını dileriz. Sanatın, estetiğin ve düşüncenin hayata dair pek çok değerin kapılarını açtığı "Tiyatro ve Sanat Kulübü" Ekim ayında tekrar başlayacaktır.”
Kaynak: İHA