Suriye'ye Yardımlar Sürüyor

Beşir Derneğinin Diyarbakır, Siirt, Batman ve Silvan temsilciliklerince Suriyeli mülteciler için düzenlenen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan tır kente geldi.

Toprak Mahsulleri Ofisi deposuna indirilen malzemeler, Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Başkanlığı (AFAD) yetkililerine teslim edildi.
Semerkand Vakfı İl Temsilcisi Oğuzhan Baykal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardım malzemelerinin kente ulaşmasından mutlu olduğunu söyledi.

Farklı il ve ilçelerde yaşayan Suriyeli sığınmacılara yönelik kampanyaya yardımların sürdüğüne işaret eden Baykal, şöyle konuştu:
"Semerkand Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası insani yardım kampanyalarımızı yürüttüğümüz Beşir Derneği tarafından Suriyelilere yönelik yardım faaliyeti devam ediyor. Bu yardımlar, Diyarbakır, Siirt, Batman illeri ve Silvan ilçesindeki temsilcilikler tarafından toplandı. Muhtelif gıda, giysi, battaniye, ayakkabı olmak üzere 117 bin lira değerinde yardım malzemesi var. Şu anda bu yardımları AFAD yetkililerine teslim ediyoruz. Yardımlar devam edecek."
Kaynak: AA