Minibüsün Çarptığı Motosikletli Genç Hayata Tutunamadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde önceki gün minibüs ile çarpışarak ağır yaralanan bisiklet sürücüsü 31 yaşındaki İzzet Güleryüz hayatını kaybetti.

Minibüsün Çarptığı Motosikletli Genç Hayata Tutunamadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bisiklet sürücüsü 31 yaşındaki İzzet Güleryüz minibüs çarpması sonucu yaralandı. Aracın ön camına çarptıktan sonra savrulan sürücünün yardımına yoldan geçen sivil polisler koştu. Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde Mahmudiye Mezarlığı Kavşağı'nda meydana geldi. 29 yaşındaki İsmail Çeltek yönetimindeki 16 Y 2296 plakalı minibüs, Gürbüz Sokak'tan caddeye çıkış yapan ve karşıya geçmek isteyen bisiklet sürücüsü İzzet Güleryüz'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüsün ön camına çarpıp savrulan sürücü, ağır şekilde yaralandı. Minibüsün camı kırılırken, bisiklet sürücüsü ise kanlar içerisinde yerde kaldı. Yaralıya ilk müdahaleyi kazayı gören vatandaşlar ve bu sırada olay yerinden geçen sivil polis ekibi yaptı. Polislerin yönlendirmesiyle vatandaşlar yaralı bisiklet sürücüsünün kanamasını durdurmaya çalıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralı bisiklet sürücüsünü ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı.

Beyin kanaması geçiren sürücü, acil servisteki tedavinin ardından ameliyata alındı. Ameliyatın ardından ise yoğun bakıma alınan genç, kazadan bir gün sonra hayatını kaybetti.
Kaynak: İHA