Başkan Tütüncü, 96 Mezunlarıyla İstanbul’da Biraraya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İmam Hatip Lisesi’nin 1996 yılı mezunlarıyla İstanbul’da bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, 96 Mezunlarıyla İstanbul’da Biraraya Geldi
18 yıl sonra sınıf arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelen Tütüncü, “Hep İmam Hatip Lisesi’nde hayalimiz iyi yerlere gelmek ve bu ülkeyi yönetmekti. Hamdolsun birçok arkadaşımız Türkiye’nin çok önemli noktalarında görev yapıyorlar” dedi.


Başkan Tütüncü, Antalya İmam Hatip Lisesi’nde mezun olduğu sınıf arkadaşlarıyla İstanbul’da bir araya geldi. Eyüp’te bir restoranda gerçekleşen buluşmaya 1996 yılında Antalya İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan ve bugün işadamı, siyasetçi, gazeteci, avukat, mühendis ve öğretmen gibi çeşitli mesleklerde görev yapan çok sayıda isim katıldı.

Lise yıllarında yaşanan anıların anlatıldığı kahvaltılı toplantıda, geçen 18 yıllık süreçte yaşanılanlar ve geleceğe dair planlar masaya yatırıldı. Oldukça renkli ve bir o kadar samimi bir atmosferde geçen buluşmanın ardından İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Başkan Tütüncü, etkinliğin her yıl tekrarlanacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Okuldan mezun olalı yaklaşık 20 yıl oldu. 20 yıl sonra arkadaşlarımızla birlikte olmak büyük bir memnuniyet ifadesi, İstanbul’da olmak büyük bir memnuniyet ifadesi. Arkadaşlarımızın çoğunluğunun yüksek tahsil hayatı İstanbul’da geçti. Biz aslında aynı dönemin mezunlarıyız. Birkaç dönem önce olanlarımız var, sonra mezun olanlarımız var” dedi.

Başkan Tütüncü, “Hep İmam Hatip Lisesi’nde hayalimiz iyi yerlere gelmek ve bu ülkeyi yönetmekti. Hamdolsun birçok arkadaşımız Türkiye’nin çok önemli noktalarında görev yapıyorlar. Kimisi siyasete atıldı, üst düzey yöneticilik yapıyor. Kimisi kamu idarelerinde yönetimlerinde, kimisi büyük şirketlerin yöneticiliğini yapıyorlar. Yani topluma yön veren, şekil veren topluluk olmamızın ve 20 yıl evvel birlikte kurduğumuz hayallerin gerçek olmasının mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Buluşmaların her yıl tekrarlanacağını ifade eden Tütüncü, “Her yıl Mayıs ayının son haftasında arkadaşlarımızla buluşmalarımız gerçekleşiyor. Bugünde çok tatlı hatıralarla buradan ayrılıyoruz. Geçmiş günleri yad ederek buradan ayrılıyoruz. Bizim için büyük bir mutluluk vesilesi. İnşallah en önemli hedeflerimizin başında da İmam Hatip Liselilerinin, imam hatip neslinin geleceğe çok daha güçlü, kuvvetli yürüyebilmesi geliyor. Biz kendi bölgemizde Antalya’da bu çalışmaları en güzel şekilde sürdürecek, devam ettirecek ve gelecek kuşaklara çok güzel bir istikamet çizeceğiz” dedi.

Sohbet eşliğinde sona eren kahvaltının ardından Eyüp Sultan Camii’ni ziyaret eden ve toplu hatıra fotoğrafı çekinen grup, bir yıl sonra tekrar buluşmak üzere buradan ayrıldı.
Kaynak: İHA