My Kolej Öğrencilerinden Resim Sergisi

MY Kolej öğrencileri, Gençlik Haftası ve Hemşireler Haftası dolayısıyla İzmit'te resim sergisi kurdu.

My Kolej Öğrencilerinden Resim Sergisi
Öğrencilerin yaptıkları resimlere halkın ilgisi yoğun olurken, öğrencilerin sokaktan geçen vatandaşların tansiyonlarını ölçmesi de yoğun ilgi gördü.
MY Kolej öğrencileri İzmit Sanat Sokağında kurdukları stantla vatandaşlara 3 gün boyunca bilgi verdi. Gençlik Haftası ve Hemşireler Haftası olması dolayısıyla da anlam kazanan sergide, öğrencilerin yaptıkları 100'e yakın resim sergilendi. Sergiye halkın ilgisi büyük olurken, öğrencilerin ayrıca sokaktan geçen vatandaşların tansiyonları ölçmesi de halk tarafından büyük ilgi gördü. Yaklaşık 100'e yakın resmin sergilendiği sergiye yabancı öğrencilerin ilgisi de büyük oldu.

3 gün açık olan sergide vatandaşlar, öğrencilerin yaptıkları resimleri incelerken, MY Kolej'in imkanları ve sundukları hizmetler hakkında da bilgi alma fırsatı buldular. Ayrıca, 31 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleşecek olan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Bursluluk Sınavı hakkında da vatandaşlar bilgilendirildi. Yetkililer, başvurular için öğrencilerin 'www.mykoleji.com' adresinin kullanılabileceğini belirtti.

Kaynak: İHA