Polisten Çocuklara 'Türkiye’nin Geleceğisiniz” Anonsu

Okmeydanı’nda sabah saatlerinde başlayan eylemci ve polis çatışması akşam saatlerinde de devam etti.

Polise taş, bilye ve şişelerle saldıran eylemcilere polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Polis eylemlerini sürdüren gruba anons ederek, “Aranızdaki küçük çocukları kullanmayın, onlar Türkiye’nin aydınlık geleceğidir” diye uyarıda bulundu.
Okmeydanı’nda sabah saatlerinde başlayan eylemci ve polislerin çatışması akşam saatlerinde de devam etti. Taş, bilye ve şişelerle polise saldıran eylemcilere polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Ara sokaklarda çatışmalar devam ederken, akşam saatlerinde polis eylemcilere anons yaptı. Yapılan anonsta, “Vatandaşlara, evlere taş, şişe, demir bilye ve sapanlarla saldıran eylemcilere sesleniyorum. Lütfen eyleminize son verin. Özellikle aranızda küçük çocukları kullanmayın. Onlar Türkiye’nin aydınlık geleceğidir. Lütfen özellikle çocukları kullanmayın. Çocukları kullanmayın yazık olur” ifadelerine yer verildi.

Eylemciler ile polis arasındaki çatışma devam ederken, polis ekipleri Okmeydanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan biber gazından birçok vatandaş etkilendi.
Kaynak: İHA