Türkiye Enduro Şampiyonası Artvin'de Yapılacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysal, Türkiye Enduro Şampiyonasının bir ayağının 16-17 Ağustos'ta Artvin'de yapılacağını söyledi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret eden Baysal, burada yaptığı açıklamada, şampiyonanın Türkiye'de yer yıl 6 etapta düzenlendiğin ifade ederek, "Bu yıl şampiyonanın bir ayağının Artvin'de olmasını planladık. İnşallah el ele vererek güzel şekilde şampiyonanın altından kalkmayı düşünüyoruz" dedi.

Gelecek yıldan itibaren her yıl Türkiye Endura Şampiyonası'nı Artvin'de düzenlemeye devam edeceklerini vurgulayan Baysal, "Ayrıca Artvin'de uluslararası organizasyonlar düzenlemek istiyoruz. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'nin katkıları ile böyle bir şampiyonayı da alma şansımız yüksektir" diye konuştu.

Başkan Kocatepe, Artvin'in bu tür etkinlikleri yapabilecek kabiliyete ve sorumluluğa sahip olduğuna dikkati çekerek, "Uluslararası etkinlikleri Artvin'de gerçekleştirebilmek için Türkiye şampiyonalarını bolca gerçekleştirerek deneyim kazanmamız gerekiyor" dedi.

Belediyenin bütün imkanları ile bu tür etkinliklere destek vereceklerini anlatan Kocatepe, Artvin'de ekonomik canlılığın ve turizmin, bu tür etkinliklerin artmasıyla yükseleceğini söyledi.

Kaynak: AA