Milletvekili Fırat’tan Gölbaşına Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i ziyaret etti.

Milletvekili Fırat’tan Gölbaşına Ziyaret

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, “İlçemiz 30 Mart seçimlerinden önce büyük bir sel felaketi yaşadı. Seçim üstü olmasına rağmen sel felaketinde 1 haftada yüzde 80 oranında ilçemizi temizledik. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı şahsınızda milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise, “Başbakanımız Soma'ya gittiğinde iş riskine değinmiştir. Madencilik sektörü riski en büyük olan sektörlerden birisidir. Ülkemizde demek ki hala o seviyede değiliz. Başbakanın iş riskine temas etmesinden dolayı, bunu abartıp başbakanın bu işi hafif gördüğü, insanların acılarını görmezlikten geldiği yönünden anlamak doğruyla yanlışla bağdaşamaz. Yani örnek vermek gerekirse burada bir bina yıkıldığında sorumlu olarak kime sorulur önce bina sahibine gerekli güvenlik önlemlerini aldın mı sonra ise Belediyeye sorarlar bu binanın ruhsatı var mı diye. Bu tür yaygaraları koparanlar Soma dışında yaşayan Soma’ya gitmemiş insanlardır bunların amacı hükümetimizi insanlarımızın acı günlerinden faydalanarak yıpratmaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Halil Fırat ise, “Bütün milletimizi yasa boğan bu elim olayda ölü sayısının artmamasını temenni ediyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı dilerken, yaralı olanlara Allah’tan şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, Allah bir daha böyle acıları bizlere yaşatmasın” dedi.

Kaynak: İHA