Tmmob İl Koordinasyon Kurulu’ndan Başkan Genç’e Ziyaret

İçel’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, danışmanlık gerektiren çok sayıda projeleri olduğunu, bu kapsamda TMMOB İçel İl Koordinasyon Kurulu’ndan yararlanabileceklerini kaydetti.

Tmmob İl Koordinasyon Kurulu’ndan Başkan Genç’e Ziyaret

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İçel İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Seyfettin Atar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Genç’i makamında ziyaret etti. Atar, ziyarette yaptığı konuşmada, daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Başkan Genç ile beraber çalışmalarını devam ettirmeyi istediklerini belirterek, “Danışmanlık hizmetimizle size destek olmayı istiyoruz. Aynı zamanda hayırlı olsun demek için geldik. Biz gelecek dönemde de bu kentin sorunlarını yakından bilen meslek odaları olarak her zaman sizlerle birlikte ortak projeler yapmaya hazırız” dedi.

Başkan Genç de ”İl Koordinasyon Kurulu 15 meslek odasını içeren bir kurul. Bu kurul bir çatı görevi yapmakta ve aralarındaki koordinasyonu sağlamaktadır. Seyfettin Bey, büyük bir özveri ile ‘bu dönem de birlikte çalışalım, birlikte kentimiz için doğru projeler üretelim’ diyor. Biz buna varız. Ayrıca ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyorlar, kuşkusuz danışmanlık gerektiren çok sayıda projemiz var, mutlaka sizden yararlanırız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA