Nazilli Birlik Yönetiminden Başkan Alıcık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

30 Mart seçimlerinde ikinci kez Nazilli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Haluk Alıcık, hayırlı olsun ziyaretleri ile tebrikleri kabul ediyor.

Nazilli Birlik Yönetiminden Başkan Alıcık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Nazilli Birlik Başkanı Fadıl Atıl ve Nazilli Birlik üyeleri Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Nazilli Birlik Başkanı Fadıl Atıl Başkan Alıcık’ın tekrar Nazilli Belediye Başkanı olarak seçilmesini sevinçle karşıladıklarını ifade ederek,“ Nazilli halkı çalışkan, dürüst ve samimi Belediye Başkanına sahip çıkmıştır. Haluk Alıcık, zengin fakir ayrımı yapmadan sıcak ve ilgili tavrıyla her kesimden insanın her zaman yanında olmuş, vatandaşın her zaman derdini dinlemiş çözüm aramıştır. Başkanımız bizleri de birçok kez ziyaret etmiş sorunlarımızı dinlemiş ve çözüm üretmiştir. İlk döneminde güzel bir belediyecilik anlayışı ile birçok projenin altına imza atan Başkanımızın ikinci döneminde de aynı yolda ilerleyerek birçok başarılı projenin altına imza atacağına inanıyoruz. Başkanımıza bu ikinci döneminde başarılar diliyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Alıcık ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Biz Nazilli’de belli bir kesimin değil herkesin Belediye başkanıyız. Nazilli için birçok şey yaptığımız gibi Nazilli’nin ihtiyaç ve beklentilerinin farkındayız. İkinci dönemle yeni bir yola girdik bu yolda yine birçok iş yapacağız. Hem Teknik Belediyecilikte hem de Sosyal Belediyecilikte birçok projemiz var. Biz ‘Nazilli’nin Şehri Emini’ olacağız demiştik. Sağ olsun vatandaşımız teveccüh göstererek bizi buraya tekrar layık gördü. Bizde vatandaşımıza layık olmak için çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA