Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Bilimsel Araştırma Projesi Toplantısı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi toplantısı yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Bilimsel Araştırma Projesi Toplantısı

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Üniversite Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) tarafından ‘NEÜ Bilimsel Araştırma Projesi’ kapsamında desteklenmesi kesinleşen 18 proje için 18 öğretim üyesi ile destek sözleşmesi imzalandı.

Proje sahibi öğretim üyelerinin hazırladıkları proje desteklerinin imzasında konuşan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, ortaya konulan bütün projelere Üniversite bütçelerinin elverdiği ölçüde desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Rektör Kılıç “BAP birimimiz tarafından geleneksel hale getirdiğimiz ve yine birbirinden değerli hocalarımızın ortaya koydukları güzel projelerin imza gününde bir araya geldik. Değerli hocalarımızın hazırlamış oldukları projeler arasında komisyonumuz tarafından bütçemiz oranında 18 projeyi destekleme kararı aldık. Hazırlanan bu projelerin başta üniversitemiz ve ilimiz olmak üzere ilim âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca projelerin hazırlanmasında büyük emekleri bulunan değerli hocalarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman dediğim gibi, biz siz değerli hocalarımızın ortaya koyacağı her türlü projeyi değerlendirmeye ve desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA