Gerede Belediye Başkanı Mahalleleri İncelemeye Başladı

Bolu’nun Gerede ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Allar, Kitirler Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak eksikleri yerinde gördü.


Yerel seçimlerde belediye başkanlığını Ömer Baygın’dan devralan Mustafa Allar, göreve hızlı başladı.

Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz kolları sıvayan Allar, ilk olarak mahallelerin eksikleri görmek için gezilere başladı.

Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Şen, Zabıta Müdürü Adnan Öztürk, Harita Teknikeri İbrahim Karaş ve Kitirler Mahallesi Muhtarı Sıtkı Çakır ile bir araya gelen Mustafa Allar, mahallenin tüm cadde ve sokaklarını gezdi. Gerede Belediye Başkanı Allar, ilk olarak Kitirler Mahallesi’nin doğalgaz çalışmaları sırasında bozulan yolların ve kaldırımların yenilenmesi talimatını verdi.

Bozulan yol ve kaldırımların yanı sıra çevre temizliğine de dikkat eden Başkan Allar, mahallede gördüğü çöpleri ise talimat vererek hemen kaldırttı. Tespit çalışmasının yanı sıra mahalledeki vatandaşlarla da sohbet eden Mustafa Allar, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Sırasıyla tüm mahallelerimizi en ücra köşesine kadar dolaşıyoruz. Böylelikle bozulan yol ve kaldırımları yerinde inceleme fırsatı bulmuş oluyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde değerlendirme olanağı buluyoruz. Tespitlerimiz sonucu bozulan yol ve kaldırımları hızlı bir şekilde yenileyeceğiz. İlçemizi daha temiz ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA