Bariyerlere Çarpan Araç Takla Attı Açıklaması

Antalya’da kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpıp takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde kentin ana arterlerinden biri olan Yüzüncü Yıl Alt Geçidi’nde meydana geldi. Mevlana Kavşağı'ndan 100. Yıl istikametinde seyreden Şükran Tenil idaresindeki 07 FHL 27 plakalı otomobil, alt geçide girdiği sırada kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç önce 07 KBR 86 plakalı otomobile ardından da bariyerlere çarparak takla attı. Ahmet İkiman idaresindeki 07 FSS 12 plakalı otomobile de arkadan çarparak durabilen otomobil, ters yattı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü ile yanındaki kadın yolcu yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen sürücü ve arkadaşının sağlık durumunun iyi öğrenildi.

KAZA ANI KAMERALARDA
Kaza anı kavşaktaki MOBESE kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde arkadan çarpma sonucunda kontrolden çıkan araç önce önünde seyreden araca ardından da kavşakta bulunan demir bariyerlere çarpmanın şiddetiyle takla attığı görüldü.

Kaza anından sonra meydana gelen trafik sıkışlığı ve vatandaşların yardım etmesi de kameralara yansıyan görüntüler arasında yer aldı.
Kaynak: İHA