Emlak Konut Gyo Yönetim Kurulu Üyesi Sur Görevinden Ayrıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur bugün yapılan genel kurul toplantısı sonrası görevinden ayrıldı.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, bugün gerçekleşen Genel Kurul'da, mevcut yönetim kadrosunun el değiştirdiği ve Sur'un yeni yönetimde görev almayacağı bildirildi.

Açıklamada, Sur'un Türk Gayrimenkul sektöründe 25 yıldan fazla deneyime sahip olduğunu belirtilirken, Emlak Konut GYO'da görev aldığı süre boyunca uluslararası yatırımcılarla ilişkilerin geliştirilmesi ve birinci ve ikincil halka arzların başarılı şekilde sonuçlanmasına büyük katkı sağladığı ifade edildi.
Ayrıca Sur'un, dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield Türkiye'de Yönetim Kurulu Başkanı, ULI Yönetim Kurulu Başkanlığı ve GYODER Başkan Yardımcılığı görevlerine devam edeceği bilgisi verildi.

Sur, İhlas GYO'nun kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak çalıştıktan sonra, sektör temsilcisi arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, GYODER'de Başkan Yardımcılığı ve 2005-2007 yıllarında Başkanlık görevini yürüttü.
Kaynak: AA