Adilcevaz’da Kosgeb Destekli Yeni İşyeri Açıldı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından sağlanan desteklerle kurulan kasap dükkânı hizmete açıldı.

Adilcevaz’da Kosgeb Destekli Yeni İşyeri Açıldı

İlçede yıllardır kasaplık işinde çalışan Bilal Yüzer isimli vatandaş, KOSGEB tarafından sağlanan desteklerle işyeri sahibi oldu. KOSGEB tarafından sunulan destekle kendi işinin patronu olan Bilal Yüzer yaptığı açıklamada; “Yıllardır Adilcevaz’ın yanı sıra ilçe dışında birçok işyerlerinde kasap reyonlarında çalıştım. Zamanla kendi işimi kurmaya karar verdim ve KOSGEB’in desteğiyle gördüğünüz gibi işyerimizi halkımızın hizmetine sunduk. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza, kamu kurum amirlerimize ayrıca ilçe esnaflarımıza ve hemşerilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Yüzer, KOSGEB desteğiyle açılan işyerinde günlük yerli besileri, büyük ve küçükbaş et çeşitleri, şoksuz tavuk ve mangal çeşitlerinin yanı sıra köfte, kebap, pirzola ve lahmacun tavuk kıyma harcını yaparak satışa sunduklarını söyledi.

Kaynak: İHA