Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanlığı İçin Seçim Çalışmaları Sürüyor

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanlığı’na aday olan Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, seçim çalışmaları kapsamında Kilis’e geldi.

Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanlığı İçin Seçim Çalışmaları Sürüyor

Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü beraberinde İçel Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz ile birlikte Kilis’e gelerek seçim çalışmalarına katıldı.

Uygunsözlü, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Sevket Memiler ile Kilis Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu ile bir araya geldi.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanlığı’na aday olan Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, destek için Kilis’e geldiğini ifade ederek, “KESOB Başkanı Sevket Memiler ile Kilis Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu’ndan destek istedik. Sevgili arkadaşlarımız bizlere her türlü desteği vereceklerini ifade etmeleri gerçekten bizi mutlu etti.”
Kilis Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu ise yönetim kurulu olarak federasyon seçimlerinde Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü destek vereceklerini ifade ederek, “federasyona aday olan arkadaşımıza yönetim kurulu olarak federasyon seçimlerinde destek vereceğiz.kazanması için elimizden ne geliyorsa yapacağız.”
KESOB Başkanı Sevket Memiler ise nezaket ziyaretinde bulunan ve destek isteyen Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Kilis olarak destekleyeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA