Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçedeki 68 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Sarıalioğlu, başkan yardımcıları Halil Alireisoğlu ve Yılmaz Yanık'ın da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, Trabzon'un büyükşehir olması dolayısıyla belde belediyelerin kapandığını anımsatarak, köylerin mahalleye dönüşmesi nedeniyle yeni dönemde farklı çalışma sistemine geçeceklerini belirtti.

Birimlerinin oluşması ve çalışmaların başlamasının zaman alabileceğini ifade eden Sarıalioğlu, şöyle devam etti:
"Acil sorunlarımızdan olan temizlik ve çöp toplama programımızı yaptık. Kıyıcık'ta ve Bölümlü'de şantiyelerimizi oluşturduk. Makine parklarımızı oluşturarak personelimize görev dağılımı yaptık. Her iki şantiyemizde birer sorumlumuzu görevlendirdik. Çöp toplama ve temizlik işlerimiz için şantiye sorumlularımızla irtibata geçebilirsiniz. Ekiplerimiz çöp toplama işine başladılar. İnşallah kısa süre zarfında sistem oturacak."
Muhtarların içme suyu konusundaki sorunlarına da değinen Sarıalioğlu, şunları kaydetti:
"İçme suyu sıkıntısı yaşanan bölgelerde tespit çalışmalarımıza başladık. Sıkıntı yaşanan mahallelerimize en yakın yerden suyu ulaştırmaya çalışacağız. Sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız ancak bazı yerlerdeki sorunları hemen çözebilme şansımız yok. Arkadaşlarımız tespit çalışmalarına başladı.

İnşallah en kısa sürede o bölgelerimizin sorunlarını da çözüme kavuşturacağız."
Kaynak: AA