Gürün Ziyaretlerini Arttırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart yerel seçim çalışmaları için Yatağan’ın Turgut, Yeşilbağcılar, Bencik beldelerini, Menteşe’ye bağlı Taşlı, Esençay, Akçaova, Yeniköy, Denizova köylerini ve Bayır beldesini ziyaret etti.

Gürün Ziyaretlerini Arttırdı

Muğla’nın beldelerinin tamamını, köylerinin de yarıdan fazlasını ziyaret eden Başkan Gürün, gittiği yerlerde seçimlerden sonra büyükşehir statüsüne geçecek Muğla’da yaşanacak değişiklikleri ve vatandaşların merak ettiği konuları seçmenlerine anlatıyor. 396 köyü, 48 beldesi, 12 ilçesi olan Muğla’da, köy ve beldelerin kapatılıp mahalle olmasından sonra, Muğla’ya 13 ilçe ve bir büyükşehir ailesi olarak hizmet edeceklerini söyleyen Başkan Gürün, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra il özel idarelerin kapanmasıyla yetkilerin büyükşehre geçeceğini, dolayısıyla eskisine nazaran hizmetlerin daha hızlı ulaşacağını söyledi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş’ün doğduğu köy olan Esençay’a uzun bir araç konvoyu ile giren Başkan Gürün ve Bahattin Gümüş’ü komşu köylerden gelenlerle birlikte yoğun bir kalabalık Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Menteşe Belediye Başkanı gibi karşıladı.

Doğduğu topraklara 30 Mart akşamı geleceğini, annesinin elini öpüp duasını alacağını söyleyen Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş, üyelerin desteğiyle Menteşe Belediye Başkan adayı olduğunu söyledi.

Başkan Gürün’de Esençay’da vatandaşların özellikle kadın seçmenlerin yoğun katılımından dolayı teşekkür etti. İnsanın kendi köyünde, kendi kökünde kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Başkan Gürün, Menteşe Belediyesi’nde Bahattin Gümüş ile uyum içinde, Muğla için çalışacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA