Körezli Gençler Halı Sahaya Kavuştu

Kula İlçesine bağlı 7 km uzaklıkta bulunan Körez Köyü'ne yeni yapılan halı saha Manisa valisi Abdurrahman Savaş, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş Ak Parti Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Ak parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez İl Genel Meclis üyeleri belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılışı yapıldı.

Körezli Gençler Halı Sahaya Kavuştu

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın yaptığı konuşmada, ''Merkez mahallerimizle ile birlikte köylerimizi de bugüne kadar hizmet ettiklerini söyleyerek Körez Köyü Muhtarlığımızın ve gençlerimizin talepleri üzerine köy merkezine belediyemiz ve Manisa İl Özel İdaresi tarafından yaklaşık maliyeti 100 Bin TL olan halı sahamızın tamamlanarak hizmete açmanın onurunu yaşıyoruz.'' dedi.

Körez Köyü'nün 1200 nüfus ile Kula'nın en büyük köylerinden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Aşkın, köyde yer alan genç nüfusun ihtiyacı olan halı sahayı tamamladıklarını herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Aşkın, bu hizmetlerin yapımında büyük desteği olan Ak Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, başta olmak üzere Manisa İl Özel İdaresi, Manisa Valiliği'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ise gençlere yönelik yapılan yatırımların Manisa Valiliği olarak devam edeceğini açılan halı sahanın hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi. Daha sonra AK Parti İl genel Meclis Üyesi Nedim Güner kaleye geçerek sırasıyla Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Ak Parti Manisa Büyükşehir belediye başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi Kula Belediye başkanı Selim Aşkın penaltı atışı yaptı.
Kaynak: İHA