Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini hizmete adayan bir başbakan olduğunu kaydederek, “Başbakanımızla ilgili ortaya atılan ve montaj olan ses kaydı iddiaları tamamen ahlaksızlıktır ve günahtır” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Açıklaması

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Devlet Su İşleri tarafından yaptırılacak olan 2 tesisin temel atma törenine katıldı.

Törene Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Bakan Eroğlu, hükümetin 11 yıllık icraatlarından bahsederek, iktidarın son 11 yılda ulaşımdan, sağlığa, ekonomiden, eğitime varana kadar birçok devasa yatırıma imza attığını söyledi.

Türkiye’nin dolu dizgin yatırımlarla büyümesinden rahatsız on dış güçlerinden olduğundan bahseden Bakan Eroğlu, “Türklerin ayranı kabarırsa ne olur diye bir korku var. Dış güçler boş durmuyor. Bunları Şark meselesi adıyla yıllar önce kurdukları böl, parçala, yut sistemine gelmeyeceğiz. Yıldızımız parlak, önümüz de açık. Ne yapsalar yaptıkları hileler kendi üzerlerine dönüyor. Millet hizmete susamıştı. Milletin bize olan teveccühünü, sevgisini kıskananlar, Köroğlu'nun dediği gibi 'Silah çıktı, mertlik bozuldu' hikayesi var ya, şimdi de kaset çıktı, mertlik bozuldu. Bunların yaptıkları densizlik. Başbakanımız gibi dünya lideri ve ömrünü hizmete adamış bir kişiye montaj yapıyorlar. Amerika'da tespit edildi. Bu ne kadar büyük ahlaksızlık, ne kadar büyük alçaklık, ne kadar büyük günah ama milleti saf sananlar aldanıyor. Millet bu oyunun, tezgahın farkında” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, protokol üyeleri ile birlikte tesislerin temelini attı.
Kaynak: İHA