Ortaca Biz Der’de Mevcut Başkan Akoğlu Güven Tazeledi

Biz Kaç Kişiyiz Derneği (Biz-Der) Ortaca Şubesi Olağan Genel Kurul Kongresi’nde mevcut Dernek Başkanı Hasan Akoğlu yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ortaca Biz Der’de Mevcut Başkan Akoğlu Güven Tazeledi

Divanın Başkanlığı’nın oluşmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Biz-Der’in Olağan Genel Kurul Kongresi, faaliyet raporların okunması ve oylanması ile devam edildi.

Kongrenin açılış konuşmasına yapan Dernek Başkanı Hasan Akoğlu; “Biz-Der olarak yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her türlü yardımlarını koştuk. Mavi kapak kampanyasını başlatarak, öğrencilerin ve diğer sivil toplum örgütleri tarafından toplanan kapaklar Ege Üniversitesi Dişçilik Fakültesi ve İzmir Konak Belediyesi işbirliği ile gönderilen mavi kapaklar karşılığında gelen tekerlekli sandalyeleri engelli vatandaşlarımıza hediye ettik. Giyim olarak ihtiyacı olan insanlarımızın yardımlarda bulunduk. Bundan sonrada Biz-Der olarak yardımlarımızı devam ettireceğiz. Derneğimiz; mavi kapak kampanyasını devam ettirip, yine engelli vatandaşlarımıza yardımlarımız sizlerin sayesinde devam edecektir” dedi.

Dernek Başkanı Hasan Akoğlu Silivri Ceza Evinden tutuklu bulunan Tuncay Özkan tarafından Dernek üyelerine hitaben yazılan mesajı okudu. Yönetim Kurulu faaliyet raporu Hasan Akoğlu tarafından okunup, yapılan oylama sonunda Faaliyet Raporu ile Denetim Raporu oybirliği ile kabul edildi. Tahmini bütçe Hasan Akoğlu tarafından okunduktan sonra Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Delege seçimine geçildi.

Yapılan seçimlerin ardından yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hasan Akoğlu, Derya Ersoy, Hasan Kozak ve Celil Kayaalp.
Kaynak: İHA