Sağlık-sen Aydın ve İzmir İl Divan Toplantısı

Selçuk'ta, Sağlık-Sen Aydın ve İzmir İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'in de katıldığı toplantıya, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, telekonferans sistemiyle bağlandı.
Metin Memiş, Binali Yıldırım'a hitaben, "Hasta memnuniyetinin yüzde 39'lardan yüzde 76'lara çıktığı dönemi yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin bugüne kadar gelmiş geçmiş en başarılı bakanı olarak, sizlere bakanlığınız döneminde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tüm teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Binali Yıldırım da AK Parti hükümetleri döneminde en çok konuşulan iki konunun, sağlık ve ulaşım olduğunu ifade ederek, "Daha önce yabancı ülkelerde yapılan sağlık uygulamalarına gıpta ederdik. Bugün dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşın başına bir iş gelirse onu alıp tedavisini görüyoruz. İşte büyük devlet böyle olur. Sağlık olsun demekle sağlık olmuyor" diye konuştu.

Yıldırım, İzmir'in, sağlığın başkenti haline geleceğini dile getirerek, "Ege'nin kalkınması demek, Türkiye'nin 2023 hedeflerine daha kararlı, daha kolay gelmesi demektir. Biz bunu hizmet ordusuyla başardık" dedi.

Kaynak: AA