Ak Parti Sorgun İlçe Kongresi'ne Doğru

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, 15 Kasım'da yapılacak kongrede aday olmayacağını bildirdi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin güçlü bir aile olduğunu belirterek, partisine kurulduğu günden itibaren hizmet ettiğini söyledi.

İlçe kongresinin 15 Kasım'da yapılacağını ve şu ana kadar 3 adayın ilçe başkanlığı adaylığı için başvuruda bulunduğunu ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
"Partimizin 437 delegesi vardır. Bu arkadaşlarımız en doğru kararı verip demokratik bir şekilde başkanımızı seçecektir. Ben ilçe başkanlığı görevine geldiğim günler 6 bin üyemiz bulunmaktaydı. Yaptığımız çalışmalar sonucunda üye sayımız 8 bin 600'e yükseldi. Başkanlığını yaptığım partimde yerel ve genel seçimlerde Araplı kasabası dışında bütün belde ve merkezi kazanmayı başardık. 2004 mahalli seçimlerinde yüzde 52 olan oy oranımızı, 2014 yerel seçimlerinde yüzde 57,5'e yükselttik."
Özdemir, başkanlığı süresince Sorgun'a birçok proje ve yatırım kazandırdıklarını ifade ederek, "250 yataklı yeni Sorgun Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yine bunun dışında Sorgun Stadyum inşaatı, hızlı tren projesi, gençlik merkezi inşaatı sürüyor. Bunun dışında fen lisesi, Sorgun Meslek Yüksek Okulu ve birçok ilköğretim okulu inşaatımız tamamlayarak eğitim ve öğretime açtık" diye konuştu.

Kaynak: AA