27 Yıl Sonra Oğlunu Okutan Öğretmenini Ziyaret Etti

LJayeli ilçesinde esnaflık yapan Sabettin HatipoğŸlu, 1987 yılında kendisine, bu yıl ise oğŸluna öğŸretmenlik yapan Emire Pehlivanlar'ı sınıfında ziyaret etti.

ǖğŸretmenine çiçek takdim eden Sabettin HatipoğŸlu, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, 1987 yılında eğŸitim gördüğŸü 9 Mart İlköğŸretim Okulu'ndaki öğŸretmeni Emire Pehlivanlar'ın, bu yıl Yamantürk İlkokulunda birinci sınıfa başŸlayan oğŸlu Osman Taner'in de öğŸretmeni olduğŸunu söyledi.

"ǖğŸretmenler Günü" dolayısıyla Pehlivanlar'a sürpriz ziyaret gerçekleşŸtirdiğŸini belirten HatipoğŸlu, "Böyle birşŸey herkese nasip olmaz. Hem beni hem de oğŸlumu okutan öğŸretmenimize teşŸekkür ediyorum" dedi.

Ders sırasında sınıfa giren eski öğŸrencisini karşŸısında görünce duygulanan Pehlivanlar ise 1982 yılında mezun olduktan sonra ilk görev yerim şžanlıurfa'da öğŸretmenliğŸe başŸladığŸını anlatarak, "Orada 2 yıl çalışŸtıktan sonra LJayeli'nin Beyazsı köyündeki ilköğŸretim okulunda 5 yıl öğŸretmenlik yaptım. Oradan 9 Mart İlköğŸretim Okuluna atandım" diye konuşŸtu.
ǖğŸrencisi Sabettin HatipoğŸlu'nu 4 yıl okuttuğŸunu dile getiren Pehlivan, "Benim için çok gurur verici bir durum. O sınıfta yetişŸtirdiğŸim çok iyi öğŸrencilerim var. Her zaman beni arıyorlar. şžimdi de Sabettin HatipoğŸlu'nun çocuğŸunu okutuyorum. Bundan dolayı da çok mutluyum. İnşŸallah bu sınıfı bitirebilirim. Allah nasip ederse bitirmeye çalışŸacağŸım" ifadelerini kullandı.
 
Kaynak: AA