Yenice'de Mehmet Güngör Güven Tazeledi

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde AK Parti 5.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Yenice'de Mehmet Güngör Güven Tazeledi
Tek aday liste olarak yapılan genel kurulda, Mehmet Güngör güven tazeledi.
Yenice belediyesi düğün salonunda yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Ardından divan kurulunun oluşmasıyla konuşmalara geçildi. Tek listenin yarıştığı seçimlerde 2. defa aday olan AK Parti Yenice ilçe Başkanı Mehmet Güngör, açılış konuşmasını yaptı. Güngör, Yenice için önemli üç projeden Aşağıçavuş barajı, Yenice-Balıkesir ve Yenice-Edremit karayolunun tamamlanması konusunun takipçisi olacağını söyledi.

Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, "Bu kongrelerde ve toplantılarda parti ile ilgili her şeyi söyleyebilmeliyiz. Yenice teşkilatımız her zaman birlik ve beraberliğini korumuş, her seçimde başarı ile çıkmasını bilmiştir. Bu başarımızın sırrı Ak Parti teşkilatlarınca örnek alınmalıdır. Yenice belediyemizce arsası tahsis edilen özürlüler yaşam merkezi nisan ayında hizmete girmiş olacak. Bu projenin yenicemize kazandırılmasında emeği geçen milletvekili İsmail Kaşdemir’e teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, “Ak pati siyasetinde Yenice'nin bir çekim ve cazibe merkezi olduğunu bugün burada görüyoruz. Yenice Özürlüler yaşam merkezinin bahar ayında bittiğinde bahçesinde engelli kardeşlerimiz sevinç içerisinde oynadığında, bizde onlarla birlikte oynamak istiyoruz. Burada 40 Yeniceli kardeşimiz istihdam edildiğinde daha çok sevineceğiz. Ayrıca Yenice çevre yolunun bu ay içinde ihalesi yapılarak yapımına başlanacak, hayırlı uğurlu olsun. Yenice balya karayolunun sanat yapıları yapıldı. İnşallah bu yolu da bitireceğiz. Yenice'nin prestij projesi olan Aşağıçavuş barajının temelinin 2015 yılda atılması planlanıyor. Bu baraj bittiğinde Yenice'ye ve tarihe bir imza atmış olacağız" diye konuştu.

421 delegesi bulunan Ak Parti Yenice ilçe teşkilatının 5. Olağan Genel Kuruluna 231 delege geçerli oy kullandı. Tek listenin oylandığı 5. Olağan genel kurulda, Ak Parti Yenice İlçe teşkilatında İlçe Başkanlığına Mehmet Güngör tekrar seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine ise Mehmet Armutcu, M.Emin Kaya, Mustafa Gündoğan, Yalçın Özen, Mehmet Akgün, Gülcan Çağlıyan, M.Ali Koç, Naciye Çetin, Abdülkadir Çelik, Veysel Turna, Ahmet Orbay, Recai Karadeniz, İbrahim Ayan, Fikri Tümer, Salih Çakmak, A.Rıza Demir, Sinan Taban, Engin Oral ve Akif Kulaç seçildi. Kongreye,23. dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın çevre ilçelerin ilçe başkanları, Ak Parti delegeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli ile partililer katıldı.

Kaynak: İHA