Ak Parti Manisa İlçe Belediye Başkanları Akhisar’da Toplandı

AK Parti Manisa ilçeleri belediye başkanları, Akhisar’da yapılacak 5. olağan kongre öncesi bir araya gelerek istişare yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’ün katıldığı toplantı Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gölet alanında bulunan kafe de yapıldı. AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Uğur Aydemir, Recai Berber, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Muzaffer Yurttaş, İl Başkanı Murat Baybatur ve ilçe belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri katıldı.


AK Parti Akhisar İlçe Kongresi öncesi tertiplenen toplantıda belediyelerin sıkıntı ve problemlerine cevap aramak için toplandıklarını ifade eden Murat Baybatur, “Belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte bir araya geldik. Belediyelerimizin yaşadıkları sıkıntılar ve problemleri ile alakalı çok derinlemesine girmeden başkanımıza soru-cevap şeklinde sohbet etmek için burada bir araya geldik. Son olarak burada bizlere ev sahipliği yapan Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı, Milletvekilimiz Uğur Aydemir ve İlçe Başkanımız İsmail Hakkı Şenyiğit’e teşekkür ederim” dedi.

Güzel ve şirin ilçe Akhisar’da genel kurul öncesi bir araya geldiklerini anlatan Baybatur, "Seçimleri geride bıraktık, Manisa olarak sonuç itibari ile Belediye Meclis Üyeleri olarak çoğunluğa sahibiz, bunun yanında ilçe olarak da en çok belediyeye sahip parti konumundayız. Çalışmalarımızı ve eksikliklerimizi gözden geçirip daha iyi planlarsak inşallah daha iyi sonuçlar ortaya koyacağımıza inanıyorum. Bizlerin bugün burada toplanmamızın nedeni sizlerin dertlerini, sıkıntılarını ve problemlerini dinleyip çözüme ulaştırmak içindir. İleri ki zamanlarda yine büyükşehir belediye meclis üyelerimizle yerinde ve merkezde çeşitli bilgilendirme toplantıları yapılacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA