Bu Tarz Benim Eleme Gecesi Konuğu Nihat Doğan (15 Kasım 2014) -izle-

Bu Tarz Benim eleme gecesi haftanın finali tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu Nihat Doğan olacak. Bu Tarz Benim eleme gecesi haftanın finali 15 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak. Bu Tarz Benim'den kimin eleneceği ise merak konusu. İşte Bu Tarz Benim eleme gecesi tanıtım fragmanı..

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi Konuğu Nihat Doğan (15 Kasım 2014) -izle-
Haftanın Finali Bu Tarz Benim Eleme Gecesi Tanıtım Fragmanı İzle... Bu Tarz Benim eleme gecesi haftanın finali tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu Nihat Doğan olacak. Bu Tarz Benim eleme gecesi haftanın finali 15 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak. Bu Tarz Benim'den kimin eleneceği ise merak konusu. İşte Bu Tarz Benim eleme gecesi tanıtım fragmanı..

15 Kasım Bu Tarz Benim Eleme Gecesi-Sunuculuğunu Öykü Serter, jüri koltuğunda İvana Sert, Uğur Erez, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın oturduğu Show TV'nin en çok izlenen programı olan Bu Tarz Benim'de haftanın finaline günler kala tanıtım fragmanı yayınlandı. Her hafta farklı bir ünlünün oturduğu jüri koltuğuna bu hafta sevilen türkücü Nihat Doğan oturacak.

Cumartesi günü eleme gecesi olarak haftanın finalini yapan Bu Tarz Benim'de bir yerışmacı daha 100 Bin TL'lik büyük ödüle veda edecek. 1980'li yılların konseptiyle sahneye çıkacak olan yarışmacılardan hangisinin eleneceği merak konusu.

Nihat Doğan'ın türküleri ve sahne şovuyla renklenmesi beklenen Bu Tarz Benim haftanın finali eleme gecei özel bölüm ile 15 Kasım 2014 Cumartesi akşamı kendi saatin Show TV ekranlarında olacak.

NUR BOZAR ELENDİ İDDİASI!

Bu Tarz Benim'in en iddialı yarışmacılarından olan Nur Bozar'ın yarışmadan elendiği iddia edildi.

Çekimleri bir hafta önceden gelen Bu Tarz Benim'de kimin elendiği Cumartesi akşamı haftanın finalinde belli olacak fakat sosyal medyada Nur Bozar'ın yarışmadan elendiği ve şu günlerde tatile gittiği haberleriyle şalkalanıyor.