Ülkü Ocakları Başkanı Kılavuz Bayram Namazını Kerkük’te Kılacak

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları tarafından toplanan yardımları Kurban Bayramında, Türkmen soydaşlara ulaştırmak üzere bir kez daha Kerkük’e gitti.


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı adına açılan bağış hesapları ve SMS kampanyaları ile Türkmenler için yardım toplandı. Ülkü Ocakları Başkanı Kılavuz, toplanan nakdi yardımları da götürmek için Kerkük’e gitti.

Toplanan nakdi yardımların bir kısmı ile 7 bin 500 adet gıda kolisi hazırlandığı belirtilerek hazırlanan bu kolilerin Kılavuz’un öncülüğünde Türkmenlere dağıtılacağı kaydedildi.

Kılavuz, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de vekaletini aldığını, onun adına da kurban kesileceğini ifade etti.

Kılavuz şunları dedi:
“Öncelikle belirtmek isterim ki kampanyamız neticesinde topladığımız hem maddi hem ayni yardımlar ihtiyaç sahiplerine Ülkü Ocakları tarafından bizzat ulaştırılmıştır. Yardım kampanyamızın başından sonuna kadar tüm dava arkadaşlarımız fedakarca çalışmış, Türk Milleti de yürütülen samimi ve özverili çalışmayı görünce bizlere yoğun destek vermiştir.“
Kılavuz’un Bayram Namazını Kerkük’te kılacağı kaydedilerek, bayramın ilk günlerinde de Kerkük’te temaslarda bulunacağı belirtildi.
Kaynak: İHA