Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Arıcı Samsun'da

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Toplantısı'na katılmak üzere Samsun'a gelen Arıcı, beraberindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Samsun Şubesi Başkanı Özkan Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Vali Şahin'i makamında ziyaret etti.
Şahin ile TRT Genel Müdürü olduğu dönemde tanıştığını anımsatan Arıcı, Vali Şahin'e yeni görevinde başarılar diledi.
Samsun'da Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği olarak genel merkez ve bölge toplantısı gerçekleştireceklerini aktaran Arıcı, "22 şubemizden başkanlarımız katılacak. Bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz ile ilgili. Bu vesileyle sayın Valimize bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedim. TRT Genel Müdürlüğü döneminde her konuda bize naklen yayın konusunda hep yardımcı olmuştur. Kendisinin Samsun'da çok iyi şeyler yapacağına inanıyoruz" dedi.

Vali Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Arıcı ve beraberindeki heyet ile sohbet etti
Kaynak: AA