Kozan'da Okul Kütüphanesine Kitap Bağışı

Kozan Dayanışma ve Kalkınmayı Destekleme Derneği (KOZDES), İnkılap İlkokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Dernek Başkanı Harun Abdullah Baysal ve yönetim kurulu üyeleri, okulu ziyaret ederek getirdikleri 400 kitabı, bir süre oluşturulan kütüphaneye konulmak üzere okul yöneticilerine teslim etti.
Baysal, dernek olarak başta eğitim olmak üzere sosyal ve kültürel çalışmaları desteklediklerini, projeler hazırlayarak bunların uygulandığını belirtti.

İnkılap İlkokulu kütüphanesinin 2 yıl önce oluşturulmasına rağmen kitap yetersizliği sebebiyle aktif olarak kullanılamadığını öğrendiklerini ifade eden Baysal, yönetim kurulu üyeleri ile Berberler ve Kuaförler Odası'nın desteğiyle sağladıkları kitapları teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Okul Müdürü Hüzeyfe Fındık ise, 2 yıl önce oluşturduları kütüphanede kayıtlı 2 bin 500 kitap bulunduğunu, yeni bağışla bu sayının 3 bine yaklaştığını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Okulumuz kütüphanesini 2 yıl önce öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin bağışları ile oluşturmaya başladık. Kısa sürede yakaladığımız yüksek okuma oranı ile kütüphanemiz yaşayan bir kütüphane haline geldi. İhtiyaç duyulan yeni kitapları karşılayan KOZDES'e teşekkür ediyoruz. Bilgisayar ve internet destekli kütüphanemiz sadece okulumuz öğrencilerine değil, tüm mahalle halkına ve diğer okullardaki öğrencilere de açık bir kütüphane."
Kaynak: AA