Bir Gözü Mavi, Diğeri Kahverengi

Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinde berberde kalfalık yapan Osman Arslan'ın bir gözünün renginin mavi, diğerinin ise kahverengi olması görenleri şaşırtıyor.

Yaklaşık 5 yıldır mesleğini sürdüren 18 yaşındaki Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göz renklerinin farkının doğuştan olduğunu söyledi.

İş yerine gelen müşterilerin çoğunun bu durumu ilginç bulup, kendisine inanmadığını, bazılarının lens kullandığını iddia ettiğini belirten Arslan, "Ailem, küçük yaşlardayken beni birçok doktora götürmüş, ilerleyen yıllarda sıkıntısı olur mu acaba diye. Ancak olumsuz bir durum çıkmamış. Doktorlar istersem lens takarak gözlerimi aynı renge dönüştürebileceğimi söyledi.

Ancak ben hayatımdan ve bu durumumdan çok memnunum" diye konuştu.

Arslan, ailesinde anneannesinin de gözlerinin farklı renklerde olduğunu ifade ederek, "Bana inanmayıp, gözümü elleyenler bile var. Bir süre önce Çanakkale'de geziyordum. İki kişinin bana dikkatlice baktığını fark ettim, ilk etapta korktum. Bir süre beni takip ettiler, korkup bir iş yerine girdim. Arkamdan geldiler, 'korkma bizim dikkatimizi çeken senin göz rengin' dediler. Böyle bir anım olmuştu" dedi.

Kaynak: AA