Ak Parti 50| Genişletilmiş İl Divan Meclisi Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti yolsuzluklara göz yummaz, müsamaha göstermez, zira bunu yaparsa varoluş zeminini ortadan kaldırmış olur" dedi.

AK Parti 50| Genişletilmiş İl Divan Meclisi Toplantısı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti hükümetinin 11 yıl boyunca ekonomide, demokratikleşmede dış politikada ve sosyal hayatta Türkiye'yi ilklerle tanıştırdığını, rekorlarla buluşturduğunu söyledi.

Tarihi nitelikte reformlarla Türkiye'yi çok farklı bir konuma yükselttiklerini belirten Köktaş, "11 yılda elde edilen istikrar ve güven ortamı Türkiye'nin büyük atılımlar gerçekleştirmesine sebep olmuş, olmaya da devam edecektir" diye konuştu.

17 Aralık'ta yapılan operasyonun bir yolsuzluk operasyonu olmadığını ve farklı maksatlarla yapıldığını söyleyen Köktaş, şunları kaydetti:
"Türkiye üzerine bir tasarım yaptılar, bir tuzak hazırladılar, kirli bir oyun kurdular. Yolsuzluk süsü vererek milli iradeyi, milleti, büyük Türkiye'yi, yeni Türkiye'yi hedef aldılar. 17 Aralık'taki operasyonu yapanlar Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırmak, AK Parti iktidarını zayıflatmak, Recep Tayyip Erdoğan'sız AK Parti, AK Parti'siz bir Türkiye'yi yaratmak için tekrar yola çıktılar ancak başarılı olamadılar. AK Parti yolsuzluklara göz yummaz, müsamaha göstermez, zira bunu yaparsa varoluş zeminini ortadan kaldırmış olur.
Bizi bugünlere dürüstlüğümüz ulaştırdı, bizi bugünlere dik duruşumuz ulaştırdı. Biz cesur olduğumuz için, Türkiye'ye aşkla, sevdayla bağlı olduğumuz için, eser ürettiğimiz için, hizmet ürettiğimiz için bugünlere ve buralara geldik. Liderimiz dünya lideri olduğu için biz buralara geldik. Bizim mihmandarımız, kutup yıldızımız Recep Tayyip Erdoğan olduğu için buralara geldik."
Kaynak: AA