Chp’li Balbay Beylikdüzü’nde Partililerle Bir Araya Geldi

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda parti üyeleri ile bir araya geldi.


CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığında parti üyeleriyle bir araya gelen Balbay, yaptığı konuşmada, “Biraz da geç geldim arkadaşlar izin verin şunu da paylaşayım. Bir cenazeden geldim. Acı bir kayıptı. Tabi bende üzüldüm. Pek çok kişi önce kabul etmedi. Sonunda kabul ettiler. Hukuk hazretleri öldü. Sonunda meclis başkanı da kabul etti. Anayasa ‘öldü’ dedi, ‘başınız sağ olsun’ dedi” diye konuştu.

Siyasette bir ‘Balbay dili’ oluşturacağını söyleyen Balbay, “Dik duracağım. Diyalog kuracağım. Ama özümden vazgeçmeyeceğim. Bir milletvekilinin yapabilecekleri bellidir. Ben milletvekilliğini sizlerle yapacağım. Sizlerle paylaşacağım. Olabildiğince sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Belki sizlerden yükselen ses ben destek vermeye çalışacağım. Birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

Kendisine eleştiriler geldiğini söyleyen Balbay, “Sen öteki partilerle uzlaşmaya mı çalışıyorsun? Ben hiçbir parti ile uzlaşmak istemiyorum. Toplumun her kesimi ile uzlaşmak istiyorum. Silivri’den Hasdal’a, Sincan’dan Mamak’a kadar, İzmir cezaevinde Maltepe cezaevine bütün tutsakların serbest bırakıldığı gün tam anlamıyla ben kendimi özgür hissedeceğim” diye konuştu.

Kaynak: İHA